Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Viatges > Blocs

Blocs

En aquesta secció trobaràs una selecció de blocs de viatgers i viatgeres interessats en la zona d'Àsia-Pacífic, amb informació en primera persona i consells per viatjar al continent asiàtic. Si tens un bloc sobre Àsia-Pacífic i vols que l'incloguem en aquesta secció, pots enviar-nos l'enllaç al correu electrònic: [email protected].

Blocs

Filipinas turismo

Filipinas Turismo és una completa guia de turisme en espanyol d'aquest meravellós país exòtic que compta amb més de 7107 illes, i va ser colònia espanyola durant més de 300 anys. A la guia podran trobar informació sobre la seva cultura, gastronomia, idiomes, vols ...

Stories andTravels by Enric Donate

Bloc de viatges i experiències a l'Índia i més enllà, escrit per Enric Donate, viatger, traductor i guia en rutes clàssiques i expedicions d'exploració de noves destinacions.

Turismo India Viaje Blog

Travelogy Índia és un blog dedicat a descobrir viatges fascinants per la zona d'Àsia i Oceà Pacífic. Arjun Singh ofereix a la seva web una sèrie de consells, suggeriments, advertiments i recomanacions específiques per a viatgers que vulguin fer del seu viatge a Àsia una experiència real i no solament turística. En quina època de l'any és aconsellable viatjar a Nepal, recomanacions per a dones que viatgen soles a Índia o què fer a Benarés, són algunes de les coses que poden trobar-se en aquest blog.

El Gato Chino

Javier és un espanyol que viu a la Xina des de l'any 2011. Dos anys desprès va començar el seu blog, "El Gato Chino", en el que comparteix articles setmanals sobre el seu día a día, la societat xinesa i la seva cultura, sempre des d'un punt de vista humorístic. A més, ha escrit “Viajar a China: la guía de viajes definitiva”, un ebook que et pots descarregar gratuïtament al seu blog.

Paseando por India

Diferents viatges per Europa i aventures a Egipte, Jordània, Turquia, Nova York, el Marroc, Tailàndia, Laos, Cambodja i l'Índia. Ara, vint anys després del seu primer viatge, Belen Martinez emprèn una nova aventura: 6 mesos en l'Índia per col·laborar com a voluntària amb una ONG local a la ciutat de Udaipur. En aquest blog, aquesta viatgera comparteix la seva aventura a l'Índia i el Nepal.

Charlie On Travel

Després d'una vida a Anglaterra, la Charlie Marchant decideix emprendre un nou rumb en acabar la universitat: el viatge. I així ho va fer. Ara, Charlie és escriptora freelance que comparteix les seves artícles sobre viatjar d'una forma ètica i socialment responsable amb un pressupost propi d'una persona recent graduada universitària. Filipines, Hong Kong, Taiwan i Vietnam han estat les seves màximes inspiracions per als seus articles; és d'aquesta manera com Àsia ocupa la major atenció en el seu blog.

Images of Bhutan

Blog d'un viatger apassionat que va ser a Butan com a voluntari i es va enamorar del país i la seva gent. El seu autor explica com creu fermament que el turisme pot i ha d'ajudar a reduir la pobresa i contribuir al desenvolupament sostenible d'un país. I apunta com Butan està prenent la iniciativa i tractant de demostrar que aquest és realment el cas. Amb el seu blog, el seu creador vol compartir a través d'imatges parteix del seu temps allí, però també inspirar i convidar a qualsevol persona interessada que anar i descobrir Butan través dels seus propis sentits.

Alba Luna

"Porto uns dies a Madrid. Vaig tornar. Després d'estar sis mesos dansant per terres asiàtiques estic de tornada. Després d'haver estat en deserts, platges, muntanyes i paisatges de ciment. Mil llocs, mil aventures." Alba Lluna és un blog on la seva autora comparteix les experiències que ha viscut durant el seu viatge en solitari per Àsia en sis mesos.

En la cerca dels nòmades

La planificació d'un viatge a Mongòlia i Àsia Central des de Castro-Urdiales (Cantàbria) en 4x4 és el motiu pel qual neix "En cerca dels nòmades". Aquest blog reuneix els preparatius del viatge que realitzarà una parella de Cantàbria, les rutes que seguiran i informació i curiositats diverses útils per a la seva expedició a Àsia Central i els països que volen visitar.

La Caracola Intérprete

La Caracola Intérprete és un blog on l'autora escriu sobre viatges i literatura asiàtica, la llengua japonesa i també les relacions d'una parella hispano-japonesa. Aquesta última part tracta sobre l'amor entre un japonès i una espanyola, explicant la visió d'Àsia des del punt de vista d'una espanyola i, a més, les experiències d'un japonès a Espanya. Aquest blog, com explica l'autora, "vol servir de pont entre les dues cultures".

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest