Cita anual on es congrega gran part de la comunitat acadèmica de l'Estat per analitzar l'estat actual dels estudis asiàtics de grau i de postgrau que imparteixen les universitats espanyoles.

El 2019, la Universitat de Màlaga (UMA) va acollir la setena edició de la Reunió d'Estudis Asiàtics, ia més d'analitzar l'estat de la qüestió dels estudis d'Àsia Oriental i Sud d'Àsia, es va fer especial èmfasi al sud-est asiàtic i la seva creixent importància geopolítica.

En altres edicions s'han presentat les principals línies de treball de grups de recerca sobre Àsia d'aquestes universitats, i s'han signat convenis de col·laboració com ara la Universitat de Kobe o la Xina Education Association for International Exchange.

Entre altres experts, han participat en aquestes reunions de treball el professor Won-ho Kim, degà de l'Escola d'Estudis d'Àrea, de la Universitat Hankuk per a Estudis Estrangers, a Seül, Kiyomitsu Yui, director executiu del Centre d'Estudis Europeus de la Universitat de Kobe, o Rachel V. Harrison, presidenta del Centre of South East Asian Studies, de la SOAS.

Amb aquesta Reunió d'Estudis Asiàtics, Casa Asia vol contribuir a fomentar l'intercanvi acadèmic, intel·lectual i universitari entre Àsia i Espanya. Així mateix, desenvolupar i executar projectes conjunts de col·laboració universitària entre universitats asiàtiques i espanyoles. Finalment, comptar amb una oferta d'estudis asiàtics de qualitat que, d'una banda, fomenti professionals experts futurs a Àsia i, de l'altra, un professorat expert a Àsia.