Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Premsa > Asian Film Festival Barcelona 2019

Asian Film Festival Barcelona 2019

L'Asian Fim Festival Barcelona (AFFBCN) celebra aquest any la seva setena edició amb més d’un centenar de produccions que arriben de 25 països del continent asiàtic: des d’Àsia Central, passant pel Sud-est asiàtic fins Oceania. Cinemes Girona, CaixaForum i Filmoteca de Catalunya són les seus principals d’aquest certamen especialitzat en el millor cinema asiàtic, que tindrà lloc a Barcelona del 30 d’octubre al 10 de novembre. Com a novetat, l’AFFBCN avança la seva programació amb amb l´OFF Festival a partir del 4 d'octubre.

 

El festival proposa diversos itineraris cinematogràfics a través de les següents seccions: Oficial, Panorama Oficial, Discoveries, Netpac i Especial, totes a competició. Per segona vegada consecutiva, el festival recull una selecció dels Asian Film Awards 2018 (AFA), que concedeix anualment l'Asian Film Awards Academy amb seu a Hong Kong i, per últim, la secció Retrospectiva, organitzada per la Japan Foundation y Filometeca de Catalunya, i que aquest any està dedicada al realitzador japonès Yasujirō Ozu. Tant les pel·lícules de l'AFA com les de Retrospectiva no formen part de la secció oficial a concurs.

La gran majoria dels més de 100 llargmetratges estan realitzats entre 2018 i 2019, als quals cal afegir 25 curtmetratges i 18 pel·lícules de la secció Retrospectiva. Es tracta d'un festival en què predomina tant el cinema d'autor com el drama com a gènere per excel.lencia.

Aquest any el festival incorpora l'OFF Festival amb un monogràfic de cinema iranià (9 pel·lícules) que es projectarà a l'auditori de CaixaForum del 4 al 31 d'octubre, tot i que aquestes pel·lícules també formen part de les diferents seccions a competició del festival. L’ OFF Festival també inclou la selecció de 25 curtmetratges i migmetratges procedents de Filipines, Japó, Kazakhstan, Kirguizistan, Tayististan, Xina, Pakistan i Vietnam, que es programaran a l'Aula 0 de CaixaForum; 6 documentals realitzats a l'Afganistan, Bangla Desh, Cambodja, el Japó, Indonèsia i Laos al B the Travel Brand Xperience a partir del 7 d'octubre i, finalment, 4 llargmetratges d'Afganistan, Austràlia, el Japó i Mongòlia que es projectaran als Cinemes Girona cada dissabte entre el 5 i el 26 d'octubre. Les 44 produccions de què consta l'OFF Festival són de 2017, 2018 i 2019.

El gruix de pel·lícules de l’AFFBCN 2019 es projectarà del 30 d’octubre al 10 de novembre a les sales dels Cinemes Girona. La pel·lícula Ayka (2018) del directorkazak Sergei Dvortsevoy obrirà el teló amb una Sessió Especial el 30 d'octubre, mentre que la inauguració oficial del certamen anirà a càrrec de StillHuman (2018) del realitzador Oliver Chan. Ambdues producccions es projectaran als Cinemes Girona.

L’AFFBCN compte amb quatre jurats  internacionals i un jurat jove integrat per joves asiàtics residents a Barcelona, ​​estudiants de les escoles de cinema de Barcelona i joves cineastes.

Casa Àsia continua un any més amb el seu compromís per tal que Barcelona compti amb un festival que recuperi la millor filmografia procedent del continent asiàtic, i faciliti l’accés al públic a les produccions d’aquesta part del món, així com la trobada entre els professionals del sector i de la indústria del cinema. L'AFFBCN 2019 compta amb el suport de l'Agència EFE, Betevé i El Periódico de Catalunya.

Website del certamenhttps://asianfilmfestival.barcelona/2019/

Hashtag: #AFFBCN

 

Informació pràctica:

Cinemes Girona C / Girona, 175. Tel. 93118 45 31. Metro Verdaguer. L5

Preus: Entrada normal 6 euros. Socis, abonats i estudiants, biblioteques i altres 5 euros. Abonament 10 pel·lícules 40 euros i abonament 5 pel·lícules 23 euros.

La compra d’entrades es podrà realizar a taquilla o a través de  http://www.cinemesgirona.cat/

CaixaForum Av. Francisco Ferrer Guardia, 6-8, Tel. 93 476 86 00. Metro Pl. España. L1, L3.

Preus: Entrada general: 4 €. Entrada per a clients de Caixabank: 2 €

Compra d’entrades a través de: https://ticketsbarcelona.caixaforum.com/caixaforum_bcn/ca_ES/entradas/evento/9958

Filmoteca Catalunya l Paça de Salvador Seguí, 1-9, 08001 Barcelona. Telèfon. 93 567 10 70. Metro: L3 Liceu / L2 Paral·lel  Bus: 21 / 24/ 59 / 88 / 91/ D20/ H14/ V11/ V13

Preus: Entrada individual: 4 €. Entrada reduïda: 3 €. Entrada programació infantil: 2 € (Infants fins a 12 anys+tarifa reduïda per a dos acompanyants); Amb Carnet Club Super3, entrada gratuïta per al titular del carnet + tarifa reduïda per a dos acompanyants. Filmo 10 (vàlid per a 10 sessions): 20 €

Compra d’entrades a taquilla.  Més informació:  http://www.filmoteca.cat/web/la-filmoteca/equipaments/filmoteca-de-catalunya/informacio-practica

 

Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest