Casa Àsia

Accessos directesBp_politica_y_sociedad POLíTICA I SOCIETAT
Trobada entre Donald Trump i Kim Jong-un

Trobada entre Donald Trump i Kim Jong-un

Espanya es congratula del pas fet ahir a Singapur entre el President dels Estats Units, Donald Trump, i el líder de la República Popular Democràtica de Corea (RPDC), Kim Jong-un, cap a la desnuclearització completa de la península coreana, la construcció d'un règim de pau sòlid i durador a la regió i el restabliment de relacions entre els dos països, segons informa un comunicat de l'OID.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 09/10/2018 > 27/11/2018
Aula de Teatre Fòrum Intercultural (16a edició)

Aula de Teatre Fòrum Intercultural (16a edició)

Si vols compartir experiències amb persones de moltes cultures, debatre estereotips i rumors sobre la diversitat cultural fent teatre, viure una experiència creativa intercultural, i aprendre tècniques de Teatre Fòrum, no t’ho pensis i inscriu-te. Aquest és el teu espai! Anima’t! Tots podem fer teatre!
Bp_politica_y_sociedad Madrid. 19/11/2018 18:30
Conferència "El Japó i la UE: socis estratègics en seguretat?"

Conferència "El Japó i la UE: socis estratègics en seguretat?"

Les relacions polítiques i de seguretat entre el Japó i la UE s'han anat forjant des de principis dels anys 90. Des de llavors, aquesta associació s'ha articulat sobre la base dels valors i principis compartits, com la democràcia i el respecte als drets humans, permetent una expansió gradual dels àmbits de cooperació. No obstant això, alguns dels objectius definits políticament en matèria de seguretat no s'han aconseguit assolir plenament.
Bp_politica_y_sociedad Madrid. 26/11/2018 10:00
Simposi "Meiji: el naixement del Japó universal"

Simposi "Meiji: el naixement del Japó universal"

Casa Àsia col·labora, juntament amb altres institucions, en la celebració d'aquesta jornada sobre el període Meiji, en què diferents experts faran conèixer aquest pas clau de la història de Japó a través de ponències sobre cultura, política, religió, art i literatura . El Simposi s'enmarca en el 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i Japó.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 27/11/2018 19:00
Actuació de Teatre Fòrum Intercultural i debat (16a edició)

Actuació de Teatre Fòrum Intercultural i debat (16a edició)

Debatre temes al voltant de la convivència intercultural i trencar estereotips utilitzant el teatre fòrum com a eina és l'aposta del projecte de Teatre Fòrum Intercultural. El projecte està impulsat per Casa Àsia des del Programa Diversitat i Interculturalitat i l'Escola de Bambú juntament amb el Programa BCN Interculturalitat de l'Ajuntament de Barcelona.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 23/01/2019 17:00
Participa en l'Any Nou Xinès!

Participa en l'Any Nou Xinès!

El dissabte 2 de febrer de 2019 tindrà lloc als carrers de Barcelona la celebració de l'Any Nou lunar, organitzat per les entitats xineses establertes a Barcelona i rodalies, la Fundació Institut Confuci de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i Casa Àsia. Col·laboren amb aquesta festivitat, a més, entitats de cultura popular catalana. Per tot això, l'equip organitzatiu convoca una reunió informativa per a totes les persones i associacions interessades a col·laborar en aquesta gran festa.
Bp_casa_asia CASA ÀSIA
Els oblidats dels oblidats: la minoria Rohingya

Els oblidats dels oblidats: la minoria Rohingya

Igor G. Barbero, cofundador de la Revista 5W i responsable de comunicació en la unitat d'emergències de Metges sense Fronteres (MSF) i Blanca Garcés Mascareñas, investigadora sènior de l'àrea de migracions del CIDOB, han exposat la situació actual que es viu a Bangla Desh arran de l'últim èxode massiu de membres de la comunitat musulmana Rohingya, en un acte que ha tingut lloc el dimarts 27 de febrer a la seu de Casa Àsia i en col·laboració amb el Cidob.

Últimes notícies

Més notícies
Cerca per:
Cerca més notícies:

Bases de dades Casa Àsia

Consulta des d'aquí la nostra recopilació de recursos relacionats amb Àsia a:
El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest