Casa Àsia

Accessos directesBp_politica_y_sociedad POLíTICA I SOCIETAT
Trobada entre Donald Trump i Kim Jong-un

Trobada entre Donald Trump i Kim Jong-un

Espanya es congratula del pas fet ahir a Singapur entre el President dels Estats Units, Donald Trump, i el líder de la República Popular Democràtica de Corea (RPDC), Kim Jong-un, cap a la desnuclearització completa de la península coreana, la construcció d'un règim de pau sòlid i durador a la regió i el restabliment de relacions entre els dos països, segons informa un comunicat de l'OID.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 27/01/2019 17:00
Concert de música tradicional iraniana

Concert de música tradicional iraniana

El grup de músics i cantants iranians Sazineh oferiran un concert el proper diumenge 27 de gener on els protagonistes seran el tonbak, zarb, dohol, sorna, kamanchec, naghareh, ney-anban i veus. En aquest concert, organitzat per l'Ambaixada de l'Iran i la seva Conselleria Cultural, amb el suport de Casa Àsia, es podrà escoltar música dle Kurdistan, Bushehr, Gilan i Lorestan.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 27/01/2019 18:00
Espectacle "The Pulse: Takadimitakita – A Story of Love Endings"

Espectacle "The Pulse: Takadimitakita – A Story of Love Endings"

Shreyashee Nag Dance Company presenta la creació "The Pulse Takadimitakita" el proper diumenge 27 de gener a la Sala Hiroshima. "Pulse", el pols, és el batec del cor quan un està enamorat; a l'Índia "Takadimitakita" és el llenguatge de la percussió. Aquests dos ritmes són el punt de partida d'aquesta obra avantguardista que explica tres històries d'amor i que permeten unir diferents estils de balls.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 02/02/2019 11:30
Barcelona dona la benvinguda a l’any del Porc, el 4717 del calendari lunar

Barcelona dona la benvinguda a l’any del Porc, el 4717 del calendari lunar

El pròxim 2 de febrer, les veïnes i els veïns de context cultural xinès celebraran amb tota la ciutat l’arribada de l’any nou xinès. Segons el calendari tradicional s’entrarà a l’any 4717 que, seguint l’esquema cíclic del zodíac xinès, serà l’Any del Porc, que comença el 5 de febrer i acaba el 19 de febrer de 2019.
Bp_politica_y_sociedad Madrid. 05/02/2019 19:00
Presentació del llibre "Les tres joies. El buda, el seu ensenyament i la comunitat ", d'Agustín Pániker

Presentació del llibre "Les tres joies. El buda, el seu ensenyament i la comunitat ", d'Agustín Pániker

Les tres joies és una introducció didàctica al ric món del budisme. Concebuda per a un públic molt ampli: des de practicants experimentals fins a persones que simplement vulguin tenir un coneixement més precís dels tres grans eixos o «joies» del budisme: la figura del Despert (el Buda), el seu ensenyament (Dharma) i la comunitat de seguidors (Samgha).
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 05/02/2019 > 09/04/2019
Aula de Teatre Fòrum Intercultural (17a edició)

Aula de Teatre Fòrum Intercultural (17a edició)

Vols viure una experiència creativa intercultural, debatre temes relacionats amb la convivència i conèixer les eines del teatre fòrum? Aquest és el teu espai! No t’ho pensis i inscriu-te!

Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 23/01/2019 17:00
Participa en l'Any Nou Xinès!

Participa en l'Any Nou Xinès!

El dissabte 2 de febrer de 2019 tindrà lloc als carrers de Barcelona la celebració de l'Any Nou lunar, organitzat per les entitats xineses establertes a Barcelona i rodalies, la Fundació Institut Confuci de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i Casa Àsia.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 07/03/2019 19:00
Conferència "Ger: l'univers de la iurta mongol"

Conferència "Ger: l'univers de la iurta mongol"

Ger és el nom mongol per a la iurta nòmada, una forma d'habitatge estesa amb diferents variants pel conjunt de l'Àsia central i septentrional. La ger mongol, més enllà d'un hàbitat perfectament adaptat a les condicions del clima de l'estepa, és un complex microcosmos on l'orientació, el lloc assignat a les diferents persones i la col·locació de determinats objectes dins i fora d'ella expressen àmbits simbòlics relacionats amb el poder, el gènere, l'espai i el temps.
Bp_casa_asia CASA ÀSIA
Els oblidats dels oblidats: la minoria Rohingya

Els oblidats dels oblidats: la minoria Rohingya

Igor G. Barbero, cofundador de la Revista 5W i responsable de comunicació en la unitat d'emergències de Metges sense Fronteres (MSF) i Blanca Garcés Mascareñas, investigadora sènior de l'àrea de migracions del CIDOB, han exposat la situació actual que es viu a Bangla Desh arran de l'últim èxode massiu de membres de la comunitat musulmana Rohingya, en un acte que ha tingut lloc el dimarts 27 de febrer a la seu de Casa Àsia i en col·laboració amb el Cidob.

Últimes notícies

Muere un activista iraní tras 60 días de huelga de hambre

El Periódico de Cataluña 13/12/2018.
Més notícies
Cerca per:
Cerca més notícies:

Bases de dades Casa Àsia

Consulta des d'aquí la nostra recopilació de recursos relacionats amb Àsia a:
El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest