Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Notícies > Economia

Economia

Economia

Trobada amb ciutats xineses del programa IUC-Àsia a la Smart City Expo World Congress

07/11/2017 13:06

Casa Àsia organitza una trobada amb representants d'alt nivell de ciutats xineses que participen en el programa International Urban Cooperation-Àsia (IUC-Àsia) de la Unió Europea Aquesta trobada, organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, ​​tindrà lloc el proper dimarts 14 de novembre, a les 12.00h, en el marc de la Smart City Expo World Congress 2017 (SCEWC) de Fira de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat.

Àsia Innova València: Networking start-up cities

06/11/2017 13:14

El 20 d'octubre se celebrarà a València la jornada "Smart Cities a Àsia: Oportunitats per a les empreses i institucions valencianes" en el marc del programa Àsia Innova 2017 de Casa Àsia. Aquest any València acull per primera vegada una part d'aquest programa fruit del conveni subscrit entre el seu Ajuntament i Casa Àsia.

 

Asia Innova Madrid: Connecting Smart Cities between Asia and Europe

06/11/2017 13:14

Els dies 21 i 22 de novembre tindrà lloc al Palau Cibeles de Madrid el simposi Àsia Innova: Connecting Smart Cities between Àsia and Europe, que reunirà més de vint especialistes en l'àmbit de les Smart Cities d'Àsia i Europa per analitzar les possibilitats de cooperació internacional en matèria d'urbanisme i sostenibilitat, a més de compartir solucions a alguns dels reptes comuns que ens planteja aquesta realitat avui dia.

 

Col·loqui amb futurs líders xinesos

28/09/2017 12:34
Joves empresaris representants d'algunes de les start-ups més reeixides de la Xina han participat avui a Casa Àsia en un col·loqui sobre aquesta temàtica en el marc del programa "Futurs Líders Xinesos" de la Fundación Consejo España China.

Ernesto Caccavale (Alibaba): "El mercat xinès és una gran oportunitat però l'empresari s’ha de moure avui"

28/06/2017 13:10
El director de Desenvolupament de Negoci d’Alibaba per Espanya i Portugal, Ernesto Caccavale, ha incitat als empresaris catalans a què aprofitin la gran oportunitat que representa el comerç electrònic en el mercat xinès, però ha subratllat que "cal anar ràpid perquè el tren està passant ara, i l'empresari s’ha de moure avui ".

Octava Jornada Tècnica Port de Barcelona i Casa Àsia

15/05/2017 13:00
El passat dijous 11 de maig el World Trade Center va acollir una nova jornada tècnica organitzada conjuntament pel Port de Barcelona i Casa Àsia sota el títol "Màrqueting i distribució a la Xina".

L'Ajuntament de València renova la col·laboració amb Casa Àsia

11/05/2017 12:30
El passat divendres, 5 de maig,  va tenir lloc a València la signatura del conveni entre l'Ajuntament de València i el consorci públic Casa Àsia, en el qual s'estableixen les bases per a la col·laboració conjunta d'ambdues entitats en el foment del coneixement i les relacions amb la regió d'Àsia i el Pacífic durant el proper any.

L'Índia, destí d'oportunitats per a invertir en el sector TIC i biotecnològic

20/04/2017 17:37

El passat divendres 7 d'abril va tenir lloc a la seu de Casa Àsia una conferència de negocis amb yOptimizo i NQabogados sobre el mercat emergent de l'Índia. Liderat pel sector biotecnològic i el de les TIC, el país asiàtic és avui una de les opcions més rendibles per invertir com a empresa estrangera, tal com han explicat els ponents.

Bangla Desh, un país amb potencial per a l'empresa espanyola

23/03/2017 10:42

Casa Àsia, en col·laboració amb l'Ambaixada de Bangla Desh a Espanya, va organitzar el passat 23 de febrer una jornada per presentar les oportunitats que aquest país asiàtic ofereix a les empreses espanyoles. En l'acte van participar Ramon Mª Moreno, director general de Casa Àsia, que va fer una breu introducció al país, l'ambaixador de Bangla Desh a Espanya, Hassan Mahmood Khandker, que va exposar dades macroeconòmiques, i va destacar potencials inversions al país, i Mohammad Navid Safiullah, agregat Comercial de l'Ambaixada, que va respondre a totes les preguntes formulades pels assistents en acabar les presentacions.

Jornada tècnica sobre protocol de negocis a la Xina

22/02/2017 11:13
Dijous, 16 de febrer, el World Trade Center de Barcelona va acollir una nova jornada tècnica sobre "El protocol dels negocis a la Xina". Va comptar amb l'assistència de representants de més de trenta empreses i amb la participació de la consultora i professora de llengua xinesa de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI), Yuan Gao.
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest