Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
La Mediateca de Casa Àsia se suma al mes del cinema gràcies a la donació de Cameo

La Mediateca de Casa Àsia se suma al mes del cinema gràcies a la donació de Cameo

L'empresa de continguts audiovisuals Cameo, fundada el juliol de 2003, ha realitzat una donació de pel·lícules a la Mediateca de Casa Àsia. Aquesta contribució al fons filmogràfic ha suposat no només un considerable augment en la col·lecció, sinó una gran aportació de nous títols.

Cameo va irrompre en el mercat amb l'objectiu de liderar la comercialització d'obres cinematogràfiques independents, documentals i sèries de televisió. La missió principal de la distribuïdora és apropar al públic el cinema d'autor nacional i internacional que per la seva naturalesa independent, és difícil de trobar en els canals comercials tradicionals. El seu fundador, Juan Carlos Tous, juntament amb algunes de les empreses més importants del sector cinematogràfic (El Deseo, Golem, Tornasol Films y Wanda Visión) han contribuït que Cameo sigui una de les firmes de referència a Espanya.

De les pel·lícules donades cal destacar l'obra del director sud-coreà Hong Sang-soo, Ahora si antes no, premiada als festivals de Locarno i Gijón i el llargmetratge En otro país premiat al Festival de Cannes. En aquest nou lot també trobem el film Amor bajo el espino blanco del llorejat director xinès Zhang Yimou, autor també El Camino a Casa i Sorgo Rojo, o The Grandmaster del cineasta de Hong Kong, una aventura èpica de gran impacte visual. La distribuïdora també aposta pels directors nipons com Nuestra hermana pequeña, de Hirokazu Koreeda premiada al Festival de Sant Sebastià, on es tracten temes com la família, el menjar i les tradicions ancestrals o Una pastelería en Tokio de Naomi Kawase, pel·lícula basada en la novel·la homònima de Durian Sukegawa. Una altra novetat és la multipremiada The Assassin, del director taiwanès Hou Hsiao-Hsien, autor també de Millennium Mambo,basada lliurement en un conte de la dinastia Tang, de l'antiguitat Xina del segle IX, en què les dones guerreres són les protagonistes.

El cinema documental també ocupa un destacat lloc, podem trobar obres com La revolución altruista, Dentro del armario o Ai Weiwei: Never Sorry, el primer llargmetratge sobre l'artista xinès de renom internacional i activista, qui en els últims anys ha captat l'atenció mundial tant per la seva ambiciosa obra com per les seves provocacions polítiques.

Totes aquestes pel·lícules i més es poden trobar disponibles a la Mediateca!

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest