Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
La globalització i la 4a revolució industrial centren el XIX Fòrum Espanya-Japó

La globalització i la 4a revolució industrial centren el XIX Fòrum Espanya-Japó

La ciutat de Màlaga acull avui la XIX edició del Fòrum Espanya Japó, organitzat per la Fundació Consell Espanya Japó, i sota el lema "Globalització i Quarta Revolució Industrial".

El Fòrum ha estat inaugurat pel ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal i per l'alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre. En l'obertura també han participat el secretari d'Estat d'Afers Exteriors, Ildefons Castro; el president de la Fundació Consell Espanya Japó, Josep Piqué i el president del capítol japonès del Fòrum, Shinichi Yokoyama.

La globalització i la quarta revolució industrial són dues de les grans forces que determinaran el nostre futur pròxim a nivell global i, com a tals, han estat seleccionades com els temes centrals de l'edició d'enguany.

En el Fòrum es discutiran alguns dels majors interrogants que planteja la societat del futur, com les conseqüències econòmiques de la creació d'empreses i fàbriques intel·ligents; els beneficis del naixement de les smart cities; els riscos de la creixent digitalització de la informació per a la privacitat i els nous reptes que planteja per a l'ocupació a l'adopció de l'intel·ligència artificial.

En aquesta trobada, experts, empreses, institucions públiques i autoritats dels dos països analitzaran i debatran sobre l'evolució de les tecnologies d'última generació, els reptes futurs que plantegen i les seves conseqüències socials.

Les sessions de reflexió comptaran amb la participació de representants d'empreses, tant espanyoles com japoneses, que són líders en innovació digital com Fujitsu, Hitachi, Telefónica i Ficosa. La Fundació Consell Espanya Japó té com a missió apropar els dos països a través del coneixement, el diàleg i el contacte de les seves societats, en benefici dels nostres respectius ciutadans. 

Casa Àsia forma part del patronat d'aquesta fundació.

Informació relacionada

Desplegable

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest