AGENDA

Bp_educacion Barcelona. 02/02/2019 10:00 - 02/03/2019 12:00
Curs: "Japonès per viatges"

Curs: "Japonès per viatges"

Curs intensiu de japonès dirigit a les persones que mai han estudiat aquest idioma, però tenen ganes d'aprendre el llenguatge bàsic per comunicar-se amb la gent local en les situacions típiques durant un viatge al Japó.

En finalitzar el curs l'alumne podrà mantenir converses senzilles en restaurants, botigues, estacions de tren i metro, i durant trobades amb japonesos. També podrà conèixer la cultura japonesa relacionada amb llocs turístics, gastronomia, souvenirs típics, etc.

Materials didàctics: Materials creats específicament per a aquest curs, basats en el llibre Marugoto A1.


Curs a càrrec d'Akiko Imoto, filòloga en llengua japonesa i lingüista. Professora del curs de japonès JFS a Casa Àsia i professora associada de la UPF. És experta en ensenyament de l'idioma japonès.

Traductora de la literatura japonesa a l'espanyol: El diari de la dama Izumi Shikibu "(Satori), Yukio Mishima, Els sabres (Alianza), Ihara Saikaku, El gran mirall de l'amor entre homes (Satori), entre d'altres.

Periodista a radiodifusió. Col·laboradora de NHK, va ser directora de programes radiofònics a Ràdio Tampa (actual Ràdio Nikkei), Tòquio Japó.

Cada estiu viatja per Japó. Darrerament ha estat a Tòquio, Kyoto, Hiroshima, Kumano, Koya-san, Aso-san, Yanagawa i Kagoshima, entre d'altres.

Els alumnes tindran a la seva disposició, segons disponibilitat, el servei de biblioteca d’aula amb material bibliogràfic complementari al curs.

Data: 02/02/2019 > 02/03/2019

Horari:

Del dissabte 2 de febrer al dissabte 2 de març 2018, de 10.00 h a 12.00 h
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 10 hores, 5 sessions de 2 hores

Lloc: Can Jaumandreu
Carrer Perú, 52
Barcelona
, 18, Barcelona

Entrada: Preu: 70 euros

Organitza: Casa Àsia i Fundació Japó