Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Mediateca > Ubicació i serveis

Ubicació i serveis

TANCADA TEMPORALMENT per remodelació i adequació de l'espai per adaptar-se a la nova seu de Casa Àsia. La Mediateca de Casa Àsia, centre de documentació multimèdia sobre la regió Àsia-Pacífic, té previst reprendre el servei que ha vingut oferint als seus usuraris, un cop hagin conclòs els treballs d'adequació del nou espai situat al recinte de Can Tiana, on es troba la nova seu de Casa Àsia al carrer Bolívia, 56 del districte tecnològic del [email protected]
Tan aviat com sigui possible, s'informarà de la data concreta d'obertura d'aquest centre.
Per a més informació podeu trucar al telèfon: 93 368 03 43. La Mediateca Casa Àsia és l'únic centre de documentació multimèdia especialitzat en la regió Àsia-Pacífic d'Espanya. Proporciona als departaments de la institució, a les diferents àrees d'actuació de Casa Àsia i als usuaris, els seus serveis i coneixements, en la matèria que cobreixen els seus fons i en biblioteconomia. Per tant, ha de consolidar, mantenir i conservar la col·lecció, el seu accés a les instal·lacions i als recursos.<7strong>

La funció principal de la Mediateca és apropar Àsia a Espanya des de les diverses disciplines que componen el coneixement per oferir una perspectiva integral de la cultura asiàtica en les seves diferents manifestacions, com són la filosofia, la religió o les ciències socials, les belles arts, entre d'altres, integrant tots els suports que actualment s'admeten com a testimoni de la vida social i cultural dels països, és a dir, llibres, música, cinema, revistes acadèmiques, recursos en línia, etc .

La Mediateca Casa Àsia compta amb una col·lecció de 17.000 títols en diferents suports (llibres, DVD, CD, etc) accessible a través del seu catàleg en línia i amb l'opció de préstec del material . A més a més de les novetats mensuals i les recomanacions, cal destacar el fons Alain Daniélou, una sala de lectura, un área multimèdia amb accès a Internet i wifi, així com les Rutes Asiàtiques sobre literatura, música i cinema de la Xina, l'Índia i el Japó.

Entre els seus serveis a la ciutadania la Mediateca proporciona assessorament bibliogràfic i solució de consultes personalitzades, accés als recursos i fonts d'informació, com bases de dades, revistes d'accés lliure, biblioteques i col·leccions digitals, comerços, restaurants, centres i associacions entre altres. Cal assenyalar el servei d'"InfoÀsia ", que ofereix informació sobre les activitats organitzades pels departaments com són els cursos, les exposicions, les conferències i les ofertes de treball.

A més a més el departament és responsable del patrimoni documental de Casa Àsia, és a dir de l'arxiu de la institució en què es conserven i es dóna accés a les conferències organitzades per Casa Àsia, les publicacions i catàlegs editats, entre altra documentació.

Normativa de la Mediateca

Desplegable

Accés a les instal·lacions

Desplegable

Per accedir a la Mediateca per primera vegada sha´n de facilitar les seves dades personals (nom i cognoms i DNI), amb un dia d’antel•lació, a través del telèfon 93 368 07 38 o del correu electrònic [email protected]

Horaris

Desplegable

TANCADA TEMPORALMENT

Contacte

Desplegable

Casa Àsia - Mediateca/Infoàsia
Recinto de Can Tiana c/ Bolivia, 56
08018 Barcelona Teléfono +34 93 368 08 36[email protected] / [email protected]
www.casaaasia.eu/mediateca

a

Seccions

Desplegable

Per fer ús del servei de préstec i dels serveis de la Mediateca, és necessari inscriure’s al taulell d’informació amb el DNI, passaport o NIE.

Per més información consultar la secció de préstec.

La sala audiovisual està equipada amb ordinadors multimèdia on es pot navegar per Internet, utilitzar els programes ofimàtics, veure pel•lícules i escoltar música.

Per a més informació consultar la normativa de l'àrea multimèdia.

Equipada amb tecnologia sense fil per escoltar la música in situ, conté música tradicional i contemporània de la regió Àsia i Pacífic, s’hi troben les conferències dels actes celebrats a la seu de Casa Àsia i el llegat Alain Daniélou

Per a més informació consultar la normativa de la fonoteca.

Sala habilitada amb 16 punts de lectura, amb possibilitat de connectar el PC personal i equipats amb wifi. En aquesta sala es pot consultar el fons de novel•les, els còmics i el fons infantil.

Per a més informació consultar el catàleg en línia.

Punt d’informació sobre les activitats de Casa Àsia: cursos, exposicions, conferències i d’altres. A més oferim assesorament bibliogràfic, fonts d’informació, ofertes d'ocupació i consultes personalitzades sobre Àsia.

Secció que conté tot el fons especialitzat en l’aprenentatge d’idiomes amb diversos formats; llibres i audiovisuals.

Per a més informació consultar el catàleg en línia..

Conté monografies impreses sobre filosofia, religió, ciències socials, ciències naturals, ciències aplicades, belles arts, literatura, història i geografia, sempre que tinguin relació amb la regió Àsia-Pacífic.

Per a més informació consultar el catàleg en línia.

En aquesta secció es pot trobar la col•lecció cinematogràfica d’una cinquantena de països de la regió Àsia-Pacífic i documentals de diverses temàtiques en format DVD.

Per a més informació consultar el catàleg en línia.

Díptic

Desplegable

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest