Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Mediateca > Ubicació i serveis

Ubicació i serveis

La Mediateca Casa Àsia és l'únic centre de documentació multimèdia especialitzat en la regió Àsia-Pacífic d'Espanya. Proporciona als departaments de la institució, a les diferents àrees d'actuació de Casa Àsia i als usuaris, els seus serveis i coneixements, en la matèria que cobreixen els seus fons i en biblioteconomia. Per tant, ha de consolidar, mantenir i conservar la col·lecció, el seu accés a les instal·lacions i als recursos.

La funció principal de la Mediateca és apropar Àsia a Espanya des de les diverses disciplines que componen el coneixement per oferir una perspectiva integral de la cultura asiàtica en les seves diferents manifestacions, com són la filosofia, la religió o les ciències socials, les belles arts, entre d'altres, integrant tots els suports que actualment s'admeten com a testimoni de la vida social i cultural dels països, és a dir, llibres, música, cinema, revistes acadèmiques, recursos en línia, etc .

La Mediateca Casa Àsia compta amb una col·lecció de 17.000 títols en diferents suports (llibres, DVD, CD, etc) accessible a través del seu catàleg en línia i amb l'opció de préstec del material . A més a més de les novetats mensuals i les recomanacions, cal destacar el fons Alain Daniélou, una sala de lectura, un área multimèdia amb accès a Internet i wifi, així com les Rutes Asiàtiques sobre literatura, música i cinema de la Xina, l'Índia i el Japó.

Entre els seus serveis a la ciutadania la Mediateca proporciona assessorament bibliogràfic i solució de consultes personalitzades, accés als recursos i fonts d'informació, com bases de dades, revistes d'accés lliure, biblioteques i col·leccions digitals, comerços, restaurants, centres i associacions entre altres. Cal assenyalar el servei d'"InfoÀsia ", que ofereix informació sobre les activitats organitzades pels departaments com són els cursos, les exposicions, les conferències i les ofertes de treball.

A més a més el departament és responsable del patrimoni documental de Casa Àsia, és a dir de l'arxiu de la institució en què es conserven i es dóna accés a les conferències organitzades per Casa Àsia, les publicacions i catàlegs editats, entre altra documentació.

Normativa de la Mediateca

Desplegable

Accés a les instal·lacions

Desplegable

Per accedir a la Mediateca per primera vegada cal que el Recinte Modernista de Sant Pau autoritzi l'accés. Per aquest motiu ha de facilitar les seves dades personals (nom i cognoms i DNI), amb un dia d’antel•lació, a través del telèfon 93 368 07 38 o del correu electrònic mediateca@casaasia.es. Un cop fet aquest tràmit, per accedir a la Mediateca només caldrà que passi per l'entrada del Pavelló de l'Administració, s'identifiqui i se li donarà una acreditació per poder entrar a la Mediateca.

Horaris

Desplegable

L'horari de la Mediateca de Casa Àsia és de dilluns, dimecres i divendres de 10.00 h a 15.00 h i dimarts i dijous de 15.00 h a 19.00 h.

Contacte

Desplegable

Casa Àsia - Mediateca/Infoàsia
Recinte Modernista de Sant Pau. Pavelló Sant Manel
C. Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 BCN
TEL. 93 368 07 38 / 93 368 07 36
mediateca@casaasia.es / casaasia@casaasia.es
www.casaaasia.eu/mediateca

a

Seccions

Desplegable
Mapa Mediateca

Per fer ús del servei de préstec i dels serveis de la Mediateca, és necessari inscriure’s al taulell d’informació amb el DNI, passaport o NIE.

Per més información consultar la secció de préstec.

La sala audiovisual està equipada amb ordinadors multimèdia on es pot navegar per Internet, utilitzar els programes ofimàtics, veure pel•lícules i escoltar música.

Per a més informació consultar la normativa de l'àrea multimèdia.

Equipada amb tecnologia sense fil per escoltar la música in situ, conté música tradicional i contemporània de la regió Àsia i Pacífic, s’hi troben les conferències dels actes celebrats a la seu de Casa Àsia i el llegat Alain Daniélou

Per a més informació consultar la normativa de la fonoteca.

Sala habilitada amb 16 punts de lectura, amb possibilitat de connectar el PC personal i equipats amb wifi. En aquesta sala es pot consultar el fons de novel•les, els còmics i el fons infantil.

Per a més informació consultar el catàleg en línia.

Punt d’informació sobre les activitats de Casa Àsia: cursos, exposicions, conferències i d’altres. A més oferim assesorament bibliogràfic, fonts d’informació, ofertes d'ocupació i consultes personalitzades sobre Àsia.

Secció que conté tot el fons especialitzat en l’aprenentatge d’idiomes amb diversos formats; llibres i audiovisuals.

Per a més informació consultar el catàleg en línia..

Conté monografies impreses sobre filosofia, religió, ciències socials, ciències naturals, ciències aplicades, belles arts, literatura, història i geografia, sempre que tinguin relació amb la regió Àsia-Pacífic.

Per a més informació consultar el catàleg en línia.

En aquesta secció es pot trobar la col•lecció cinematogràfica d’una cinquantena de països de la regió Àsia-Pacífic i documentals de diverses temàtiques en format DVD.

Per a més informació consultar el catàleg en línia.

Díptic

Desplegable

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest