Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Infantil > Publicacions

Publicacions

Publicacions

ca, children_publication, legend:
Atascado

Atascado

Yoshitake, Shinsuke

Atascado és un divertit llibre sobre la determinació d'un nen de valer-se per si mateix.

És l'hora del bany i el petit protagonista decideix despullar-se sol, però el cap se li queda encallat en la seva pròpia samarreta. Superat el primer moment de por, el nen imagina els desafiaments que haurà de superar: Com podrà jugar amb els altres nens? Què farà si el seu gat li fa pessigolles a la panxa? Encara sort que la seva mare arriba al rescat. Però quan finalment aconsegueix treure's la samarreta, un altre perill l'assalta ... és hora de posar-se el pijama!

Shinsuke Yoshitake retrata una simple escena de la vida del món infantil transformant-la en enginyosa i hilarant.

Editorial:

Barbara Fiore Editora


Maori_es

Cuentos y leyendas de los maoríes: un pueblo de Oceanía

Merleau-Ponty, Claire y Mozziconacci, Cécile

Fa milers d'anys els maoris van partir de la Polinèsia en piragües per instal·lar-se a Nova Zelanda. Tot i la colonització anglesa van saber conservar la seva cultura i els seus ritus, que es perpetuen com en el haka, la famosa dansa de l'equip de rugbi All Blacks. Aquests relats, recollits per George Grey, que va ser governador de Nova Zelanda, evoquen la vida d'un poble que encara avui honora als seus divins avantpassats i recorda les seves gestes: el polifacètic semidéu Maui, que va domesticar al Sol i va treure a flotació les illes que formen Nova Zelanda; Rangi, el Cel, i Papa, la Terra, déus originaris, separats pels seus propis fills perquè pogués sorgir la llum del dia ... Històries fabuloses, sorprenents, que ens descobreixen una civilització plena de tradicions molt vives que els maoris han sabut conciliar amb la vida moderna, fidels a un dels seus proverbis: "El passat està davant per guiar-nos. El futur està al darrere."

Editorial:
Kókinos

Concierto_de_piano

Concierto de piano

Miyakoshi, Akiko

El primer concert de piano de Momo està a punt de començar, i ella està una mica nerviosa. De sobte, una rateta apareix per convidar-la a la seva pròpia funció. Momo descobrirà un món insòlit on un nou públic la farà sentir com a casa. Un llibre ple d'emocions magníficament il·lustrat.

Editorial:
Ekare

Amiga_kemushi

Mi amiga Kemushi

Mandana, Sadat i Dargent, Nathalie

S'en recordaran les papallones que, de petites, van ser erugues? Això es pregunta l'amic de l'eruga Kemushi, després d'observar com ella suporta amb optimisme el dur hivern, creix, canvia i, en arribar la primavera, surt de la seva caseta al jardí dels cirerers i pruneres...
Pares i mestres gaudiran intensament d'aquest llibre al costat dels nens. A més, podran aprofitar per parlar amb els petits sobre el cicle de la vida, l'espera, el temps i els canvis que ells mateixos aniran patint i acceptant amb alegria.

 

Editorial:

Kókinos

Detail_azafran_web

Cancioncitas de rosa y azafrán

Grosléziat, Chantal y Fronty, Aurelia

28 cançons, cançons de bressol, cobles i jocs de dits de l'Índia, el Pakistan i Sri Lanka en un variat i encantador repertori, ple de sons fascinants, que reuneix tant la música clàssica i tradicional com alguns brillants èxits de Bollywood.
Totes i cadascuna de les lletres de les cançons apareixen reproduïdes en el seu alfabet original, transcrites a més en caràcters llatins i traduïdes després a l'espanyol. Al final del llibre, una secció de comentaris explica l'origen, el context cultural i la instrumentació de cada tema.

 

Editorial:

Kókinos

836-7_historia_de_pingru_y_meitang_la_website

La historia de Pingru y Meitang

Rao, Pingru

Es deia Meitang i va ser per a ell com una àncora en un món embravit. Es van conèixer molt joves, l'amor va florir lentament i estaven destinats a formar una parella normal, com tantes altres. No obstant això, el turbulent segle XX els reservava un camí ple d'esculls. Primer, defensar el seu país davant la invasió japonesa; més tard, després de les noces, lluitar contra els comunistes insurrectes liderats per Mao Zedong; i finalment, després de la derrota i l’ ingrés en un camp de reeducació, viure separats durant més de vint anys, fins que el canvi de règim va obrir la porta al desitjat retrobament.

Editorial:

Ediciones Salamandra

Detail_vietnamweb

Cuentos y leyendas de Vietnam

De Lassus, Edwige

Situat al sud-est asiàtic, entre mar i muntanyes, Vietnam és una terra de grans contrastos climàtics on conviuen diversos pobles. Tot i els conflictes, de la influència mil·lenària de la veïna Xina i de l'ocupació nord-americana, Vietnam ha sabut conservar i transmetre la seva cultura i tradicions ancestrals a través de nombrosos contes i llegendes. Considerats, segons els casos, preceptes de vida o remeis contra els mals de l'existència, aquests mites evoquen els orígens d'un món en el que homes, animals i esperits cohabiten i dialoguen. El poble viet, que viu a les planes sota la protecció del seu pare el Drac, i els muntanyencs, que es van quedar amb la seva mare la Fada, aprenen amb ells per què el raucar del gripau s'anuncia la pluja, per què el pelatge del tigre té ratlles negres, o com curar tots els mals amb fulles de baniano, l'arbre màgic ...

Editorial:

Kókinos

Mongolia-220x217

El monstruo de Mongolia

Ganbaatar, Ichinnorov

En aquest relat tradicional de Mongòlia, el jove Gonan persegueix al temible monstre Mongas fins l'estepa per venjar la destrucció del seu llogaret. Allà, decideixen batre en un duel que consisteix en tres proves.

Editorial:

Ediciones Ekaré

Ekare-icinori-issun-boshi

Issun Bôshi

Icinori

Hi havia una vegada una parella de camperols sense fills que esperançats cantaven: "Volem un fill, encara que sigui petit, petitó ..." El seu desig es va complir i va néixer Issun boshi, "el que no és més alt que un polze". El petit decideix anar a la ciutat, on viu moments feliços. Un gegant ho persegueix, però ell és molt més astut. Basat en un conte popular japonès.

Editorial:

Ediciones Ekaré

Circulo-destino

El círculo del destino

Mohanty, Raja; Rao, Sirish; Raut, Radhashyam

Garuda, l'àguila de Vishnú, veu al senyor de la mort apropar-se a un bell ocell. Garuda no vol que mori i decideix salvar-lo. Però, ¿qui pot aturar a la mort? Qui pot dominar el futur? Aquesta història és una escruixidora paràbola sobre el destí i l'amor.

Editorial:

Ediciones Ekaré


Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest