Casa Àsia

Accessos directesBp_casa_asia CASA ÀSIA
Ta'ang, millor pel·lícula de la secció oficial de l'Asian Film Festival Barcelona

Ta'ang, millor pel·lícula de la secció oficial de l'Asian Film Festival Barcelona

La pel·lícula Ta'ang del director xinès Wang Bing s'ha endut el premi a la millor pel·lícula de la secció oficial a concurs l'Asian Film Festival. Barcelona (AFFBCN), el certamen especialitzat en cinema asiàtic de Casa Àsia que s'ha celebrat del 2 al 12 de novembre a Barcelona.
Bp_casa_asia Málaga. 24/11/2017 > 25/11/2017
Seminari de literatura japonesa

Seminari de literatura japonesa

Com un arbre se sustenta des de l'arrel, la cultura japonesa tradicional es nodreix de la saba formada en les anomenades èpoques Nara i Heian (ss. VIII-XII), període matriu de la cultura japonesa quan es configura el cànon del classicisme nipó. A través de les explicacions del professor sobre les condicions socials d'aquells llunyans segles i dels comentaris sobre obres literàries excelses del període, guanyarem en sensibilitat cap a desconeguts valors estètics i en percepció d'una llum que mil anys després segueix il·luminant a una cultura enlluernadora.

Bp_educacion Barcelona. 21/11/2017 > 12/12/2017
Curs: "Literatura autobiogràfica japonesa. Mishima, Ôe i Murakami"

Curs: "Literatura autobiogràfica japonesa. Mishima, Ôe i Murakami"

T'agrada la literatura japonesa? Apropa't a la la vida de Mishima, Haruki Murakami i Kenzaburo a través de la seva obra més personal. El curs està adreçat a totes aquelles persones interessades en la cultura japonesa i/o en la literatura en general
Bp_mediateca Barcelona. 28/11/2017 19:00
Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos

Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos

La Mediateca de Casa Àsia amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d'autors xinesos. En aquesta cinquena tertúlia la trobada serà amb Lss flores de la guerra de Yan Geling.
Bp_mediateca Barcelona. 29/11/2017 19:00
Cicle "Jocs de taula: Shinobi"

Cicle "Jocs de taula: Shinobi"

Ets dels que t'agraden els jocs de taula? T'apassiona la cultura japonesa? T'atreuen les dues coses? Siguis de l'equip que siguis la Mediateca Casa Àsia et convida a conèixer el Japó a través de Shinobi, un joc de taula en el qual gràcies a un dinamitzador aprendràs les mecàniques del joc i passaràs una divertida tarda de tardor convertint-te en el Gran Dàimio al comandament d'un clan de ninjes la honorable missió del qual consisteix matar tots els altres.
Bp_mediateca Barcelona. 12/12/2017 19:00
Cicle "Jocs de taula: Rumbo a la India"

Cicle "Jocs de taula: Rumbo a la India"

Ets dels que t'agraden els jocs de taula? T'apassiona explorar i descobrir nous horitzons com el de les Índies Orientals? T'atreuen les dues coses? Siguis de l'equip que siguis la Mediateca Casa Àsia et convida a conèixer Rumbo a la India un joc de gestió de recursos en el qual gràcies a un dinamitzador aprendràs les mecàniques del joc i passaràs una divertida tarda de tardor.
Bp_educacion Barcelona. 15/01/2018 > 19/03/2018
Curs: "Un tràveling pel cinema asiàtic"

Curs: "Un tràveling pel cinema asiàtic"

En aquest curs els/les alumnes obtindran les claus per veure cinema asiàtic. Farem un tràveling des del classicisme de Kurosawa als "live-action" moderns, a l'anime, passant pel cinema coreà i xinès, la indústria del cinema a l'Índia més enllà de Bollywood, i acabarem fixant la mirada al cinema del Sud-est Asiàtic : Filipines, Tailàndia, entre d'altres.
Bp_educacion Barcelona. 16/01/2018 > 20/03/2018
Curs: "Llengua i cultura indonèsies"

Curs: "Llengua i cultura indonèsies"

Indonèsia, amb les seves 17.000 illes és el major arxipèlag del món, i ofereix una diversitat ètnica, lingüística, i cultural úniques. L'indonesi o bahasa Indonèsia és una versió estandarditzada del malai, que es va triar com a llengua oficial d'Indonèsia, el segon país del món amb major nombre de llengües.
El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest