30/10/2019 | Actualitat
El Palau de Viana, a Madrid, acull avui dimecres, 30 d'octubre de 13.00 a 15.00 hores, la cerimònia de lliurament dels VII Premis de la Fundació Consell Espanya Japó

Aquest any els premiats són: el Campió Mundial de Patinatge Artístic sobre Gel, Javier Fernández i el Director de Projectes Internacionals del gegant japonès de les telecomunicacions NTT Data, Kaz Nishihata. Per la seva banda, el també premiat, el Campió Olímpic i Mundial de Patinatge Artístic, Yuzuru Hanyu, no podrà ser present a la cerimònia de lliurament.

L´esdeveniment comptarà amb la presència del Secretari d´Estat d´Afers Exteriors (SEAEX), Fernando Valenzuela i del President de la Fundació Consell Espanya Japó, Josep Piqué. L'ambaixada del Japó a Espanya estarà representada per l'encarregat de negocis, Toru Shimizu.

La Fundació Consell Espanya Japó és una institució privada i sense ànim de lucre, creada el 2001, que té com a objectiu fonamental fomentar les relacions bilaterals entre ambdós països en l'àmbit econòmic, cultural, educatiu i científic. Casa Asia és membre del seu patronat.

compartir