08/10/2019 | Actualitat > AsiaView
Javier Parrondo Babarro, diplomàtic de carrera, de 41 anys, és des d'avui el nou Director General de Casa Asia. El Consell Rector de la institució, reunit aquesta tarda a Barcelona, ​​ha aprovat per unanimitat el nomenament. Javier Parrondo substitueix David Navarro al capdavant de Casa Asia

Nascut a Madrid el 12 de novembre de 1977, es va llicenciar en Dret per la Universitat Carlos III de Madrid, i va ingressar a la Carrera Diplomàtica el 2004. Des d'agost del 2018 estava destinat a l'Ambaixada d'Espanya a Bangkok (Tailàndia). Amb anterioritat, ha estat el responsable del Departament de Cooperació amb el Món Àrab i Àsia, a l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), col·laborant així en el disseny i execució de la política de cooperació al desenvolupament espanyola en nord de Àfrica, Pròxim Orient i Àsia.

El nou Director de Casa Asia ha estat Cònsol Adjunt al Consolat General d'Espanya a Jerusalem, i anteriorment va estar destinat a la Representació Permanent d'Espanya davant les Nacions Unides amb seu a Ginebra, ia les Ambaixades de Hanoi (Vietnam) i Kabul (Afganistan).

A Madrid ha treballat al Gabinet del Secretari d'Estat d'Afers Exteriors i per a Iberoamèrica, ia la Subdirecció General del Pròxim Orient.

Javier Parrondo Babarro, nou director general de Casa Asia

El Consell Rector de Casa Asia, màxim òrgan col·legiat de direcció de la institució, integrat per representants del Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i l'Ajuntament de Madrid, dóna la benvinguda al nou Director General i agraeix la tasca duta a terme pel seu antecessor, David Navarro, que va ocupar aquesta responsabilitat des del juliol del 2017 fins al juliol del 2019.

Amb aquest nomenament, Casa Asia segueix reforçant el seu paper com a referent i punt de trobada al nostre país de la regió Àsia-Pacífic, amb la missió principal de contribuir a un millor coneixement i impuls de les relacions entre ambdues societats civils, en els àmbits institucional, econòmic, cultural, i educatiu. Casa Asia té la seu a Barcelona i compta amb un centre a Madrid.

compartir