08/10/2018 | Actualitat
Una vintena d?empreses xineses busquen oportunitats de negoci amb empreses navarreses en el marc del II Dia de la Internacionalització, que se celebrarà el 24 d?octubre a Baluard, segons informa l?Agència EFE

El II Dia de la Internacionalització-Fòrum Navarra Gansu, organitzat pel Govern foral, compta com a novetat principal respecte a l'any passat la participació d'empreses xineses amb l'objectiu de buscar noves oportunitats de col·laboració amb empreses navarreses, segons avança l'Executiu navarrès.

La jornada s'obrirà amb una obertura institucional en què participaran el vicepresident Manu Ayerdi; el director general de Casa Asia, David Navarro; l'alcalde de Pamplona, ​​Joseba Asiron i el vicepresident de la província xinesa de Gansu, Xang Xunwu.

A continuació, Carlos Caballero i Xiaochen Cao, de l'empresa 2 Open, la companyia espanyola més gran de màrqueting digital establerta a la Xina, desgranaran l'estratègica digital a la Xina i les oportunitats del comerç electrònic al país.

Per la seva banda, el director de Programes Econòmics de Casa Asia, Amadeo Jensana, parlarà la negociació intercultural a la Xina i Andrés Herrera, soci-director d'Herrera Zhang Consultants explicarà el nou cicle xinès i les oportunitats de negoci per a les PIME navarreses.

El programa del matí es completa amb dues taules rodones: una sobre plataformes de comerç electrònic a la Xina i una altra sobre propietat intel·lectual i altres aspectes legals. Sobre això l'Executiu apunta que les persones assistents podran sol·licitar a la tarda entrevistes breus amb els que han intervingut a les diferents ponències.

En el marc d'aquesta jornada, el vicepresident de Desenvolupament Econòmic lliurarà un reconeixement a les empreses navarreses que el 2017 han esdevingut exportadores regulars (aquelles que exporten durant quatre anys consecutius).

A la tarda estan previstes les trobades entre les empreses, que hauran de ser sol·licitades per les empreses navarreses a l'hora de fer-ne la inscripció.

El fòrum es completarà amb les trobades empresarials que mantindran representants navarresos de les àrees dEducació, Cultura i Empresa amb els seus homòlegs de Gansu. Així mateix, està prevista la trobada entre representants de l'Ajuntament de Pamplona i la ciutat xinesa de Jiayuguan.

compartir