Casa Àsia

Accessos directes



Cap_casaasia
Infantil > Tamagoyaki (Truita japonesa)

Tamagoyaki (Truita japonesa)

Receptes de cuina
Tamagoyaki (Truita japonesa)

Saps quin és un dels plats típics en l'esmorzar japonès? La truita japonesa o tamagoyaki. Per fer-la necessites molt pocs ingredients i és súper fàcil i divertit de fer!

tamagoyaki

Ingredients per a 2 persones:

· 2 ous

· Una cullerada de sucre

· 1/2 culleradeta de salsa de soja

· Una cullerada d'oli per fregir

Material

· 1 bol mitjà

· 1 forquilla

· 1 paella

· 1 taula de tallar

· 1 ganivet

· Paper de cuina

· Bastonets o pinces de cuina (si tens)

Preparació Primer ens rentarem bé les mans amb aigua i sabó. També ens posarem un davantal per no tacar la roba. Ara ja estem preparats per començar! Primer: a batre els ous! Trenquem els ous al bol i batem suaument amb la forquilla o els escuradents. És important batre suaument sense arribar a formar escuma!

Segon: a afegir les salses!

Afegim sucre i salsa de soja als ous batuts i volvermos a barrejar suaument.

Tercer: a fregir!

En aquest pas és molt important que demanem ajuda a un adult perquè haurem d'utilitzar el foc i ens podríem cremar. Posem oli a la paella i el repartim bé per tota la superfície amb el paper de cuina. Després, l'adult ha de posar la paella a foc mitjà.

Fem una tercera part de la barreja a la paella calenta i la escampem bé per tota la superfície.

Quart: el més divertit, ¡a enrotllar!

Quan estigui mig quallada, enrotllem la truita suaument amb la forquilla o els escuradents. Comencem a enrotllar cap enrere fins enrotllar completament. Aquesta part pot resultar una mica difícil i caldria fer-la amb l'ajuda d'un adult.

Cinquè: a enrotllar més!

Posem oli de nou i el repartim bé amb el paper de cuina, fins i tot per sota de la truita. Trobem una altra tercera part de la barreja a la paella i ens assegurem que arribi per sota de la truita que tenim enrotllada.

Enrotllem la truita cap enrere quan estigui mig cuinada. Com el pas quart. Repetim els passos quart i cinquè fins que acabem amb la barreja d'ou. Quan acabem d'enrotllar la deixem uns segons per cada costat perquè es dauri.

Sisena: a tallar!

Treiem la truita de la paella i la posem a la taula de tallar. La deixem fins que es refredi. Quan aquest a temperatura ambient la tallem en trossos de 2,5 cm aproximadament. La posem en un plat i ja està a punt per menjar!

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest