Casa Àsia

Accessos directes



Cap_casaasia
Infantil > Documental: "Aprenent a cuinar a Tailàndia"

Documental: "Aprenent a cuinar a Tailàndia"

Documentals

Els ingredients, els utensilis i la manera de cuinar thai aconsegueix plats amb sabors que per nosaltres seran nous i divertits. Amb aquest documental podràs veure la cuina thai, des del mercat on es compra el menjar fins al plat.
Vols acompanyar-nos en una classe de cuina a Tailandia? Clica aquí i descobreix el menjar tailandès!

La cuina thai és molt diferent a la cuina occidental. Mentre que a la cuina occidental els ingredients es mesuren de forma exacta, la cuina thai és més flexible. Això facilita recordar les receptes, però interioritza el sistema es pot convertir en un desafiament.
A la cuina thai hi ha quatre sabors: agre, dolç, cremós i salat. El secret d'un bon plat està en saber trobar el correcte equilibri entre aquests sabors.
Els ingredients bàsics són la carn i els vegetals, sobre de l'arròs. Normalment es consumeix més arròs que carn. Fa temps la gent menjava amb les mans, però amb la influència occidental els thai van començar a menjar amb forquilles i culleres.
Diversos aspectes dels menjars thai difereixen dels occidentals. Mentre que els aperitius són similars, els plats principals es mengen amb arròs. S'acostumen a tenir uns tres plats principals diferents per persona, que tothom comparteix. Hi ha diversos tipos de plats principals:
Yum: literalment significa barrejar. És carn amb espècies, vegetals amb espècies o carn i vegetals amb espècies, barrejat amb salses. Algunes salses són agries i picants altres són dolces però també picants.
Gang Jeude: caldo lleuger amb vegetals o carn o els dos.
Gang ped o Gang: caldo picant amb o sense llet de coco. La majoria de gangs utilitzen pasta de curri i llet de coco.
Pud: vegetals o carn saltejada.
Tod: frejits
Yang: menjar a la graella.
Els postres són fets normalment de llet de coco, farina i sucre. L'elaboració d'un postres es divideix en tres parts. La primera és el sabor, que pot variar entre diferents tipus de farina i diferents tipus de fruita. El segon és el xarop, fet de sucre i aigua. La tercera part és la llet de coco,, amb una mica de sal. Alguns es fan amb gel picat, convertint-se en perfecte postres per l'estiu.

Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest