Casa Àsia

Accessos directes



Cap_casaasia
Política i Societat > Conferència: "A propòsit d'Oishii. Diccionari il·lustrat de gastronomia japonesa"

Conferència: "A propòsit d'Oishii. Diccionari il·lustrat de gastronomia japonesa"

Conferencia:

Quina diferència hi ha entre la tempura i una desena més de tècniques de fregit japoneses? Com distingir entre un nigiri i trenta tipus més de sushi? ¿A més del mochi, com són altres dolços com el nerikiri, suama o Unryū? Com es diuen els estris de la cerimònia del te? Quants tipus de sake hi ha?

La resposta a aquestes i moltes altres preguntes són a Oishii. Diccionari il·lustrat de gastronomia japonesa, un llibre que compila i explica de manera entenedora més de 2000 termes relatius a la gastronomia nipona amb 360 imatges a color: ingredients, tècniques culinàries, estris i anècdotes curioses, aportant també la seva grafia japonesa tant en kanji com katakana.

Una eina indispensable per a tot professional interessat en la gastronomia japonesa i la bíblia del gourmet aficionat a la cuina nipona.

Presentació a càrrec de:
Javier Parrondo, director general de Casa Àsia
Naohito Watanabe, cònsol general del Japó

Participa:
Roger Ortuño Flamerich, autor d'Oishii. Diccionari il·lustrat de gastronomia japonesa (Satori) publicista especialitzat en màrqueting digital i gastronomia és fundador i director de ComerJapones.com, el web de referència sobre gastronomia japonesa en espanyol. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​exerceix de professor a diverses universitats i ha impartit conferències itinerants a Amèrica Llatina amb Fundació Japó, Madrid, recorrent Colòmbia, Bolívia, Paraguai, Cuba, Panamà i Hondures. Des de l'any 2012 coordina els tallers i demostracions culinàries de l'espai Nihon Ryori en el marc de Manga Barcelona. Assessor gastronòmic dels llibres Mibu - elBulli (2015) i Oishin-bo a la carte (2016). També és sommelier de sake (kikisake-shi), titulat per Sak Service Institute (SSI), Wine & Spirit Education Trust (WSET), Certified Sake Professional (CSP) i Tsuji Culinary Institute of Osaka. És un dels tres únics occidentals que ha estat condecorat Ambaixador de Bona Voluntat de la Gastronomia Japonesa pel govern nipó en reconeixement a la seva tasca divulgativa.

Data
14/11/2019 19:00 h
Horari
Dijous, 14 de novembre de 19.00 h a 20.30 h
Lloc
Can Jaumandreu
c/ Perú, 52
Barcelona
Entrada
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest