Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Barcelona Coral Àsia participa a la Festa Major Besòs-Maresme

Barcelona Coral Àsia participa a la Festa Major Besòs-Maresme

Barcelona Coral Àsia participa a la Festa Major Besòs-Maresme - img 2

En el marc de la Festa Major del Besòs-Maresme, Barcelona Coral Àsia oferirà un concert a l'aire lliure el proper dissabte 15 de juny a les 18 hores a la Plaça Maresme. El repertori inclourà cançons en llengües asiàtiques del Pakistan, la Xina, Corea, l'Iran, el Vietnam, les Filipines, el Nord de Sumatra, Papua, l'Índia, el Nepal i el Japó.

Barcelona Coral Àsia és un projecte de trobada intercultural a través de la música i el cant impulsat per Casa Àsia conjuntament amb la Direcció de Drets per a la Ciutadania i Diversitat de l'Ajuntament de Barcelona des d'abril de 2012. Formada per al voltant de 40 cantants d'orígens culturals diversos, té un repertori de cançons en idiomes asiàtics, reflex de la riquesa de la diversitat cultural i lingüística a la ciutat. Investiga constantment noves cançons gràcies a la col·laboració dels seus membres. Assagen tots els dilluns sota la direcció de Carles-Josep Comalada, director del Cant Coral del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Dik Karki, percussió
Vignesh Tolu Melwani, piano
Carles-Josep Comalada, direcció

Per a més informació sobre el projecte, contacta'ns a interculturalidad@casaasia.es

Entre el 7 i el 16 de juny es celebrarà la Festa Major del Besòs i el Maresme amb una àmplia programació d'activitats culturals.

PROGRAMA

DISSABTE 15 DE JUNY

El Besòs i el Maresme: de la lluita veïnal a l'última transformació del litoral: Un passeig històric conduït per Joan C. Luque, de l'Arxiu històric del Poblenou. Entrada gratuïta amb inscripció prèvia. A les 10 h (3 hores de durada). Inici del recorregut: Biblioteca Ramon d'Alós - Moner.

Esmorzar popular amb sardines, partides d'escacs, contacontes amb el grup de titelles del taller de Prim de la Fundació Pere Mitjans. A les 11 h a la Plaça Maresme.

Sardanes a càrrec del grup de sardanistes d'Àmbar Prim, al Casal de Sant Adrià, al Casal de la Gent Gran Joan Maragall, al Casal Ca l'Isidret i el Casal de la Tercera Edat Parc del Clot. Havaneres i rom cremat amb el grup Montjuïc. A les 17 h a la Plaça Diagonal Mar.

Concert "Barcelona Coral Àsia". Projecte de Casa Àsia amb l'Ajuntament de Barcelona. La coral cantarà un repertori de cançons asiàtiques sota la direcció de Carles J. Comalada. A les 18h a la Plaça Maresme. Cercavila amb batucada a les 18.00 h. Inici recorregut: Centre Cívic Besòs. Jocs de taula i espais de convivència amb els veïns a les 19.00 h amb l'Associació de veïns i veïnes Barri Maresme (C/Maresme, 54).

Festa jove conjunta: concert, DJ i Punt Lila a les 20.00 h a la Gran Via de les Corts Catalanes amb c/Pere IV.

Cinema a l'aire lliure. Projecció dels vídeos de "el Besòs i el Maresme, barri net", i de la pel·lícula "Campions" dirigida per Javier Fesser, a les 22.30 h en l'Associació de veïns i veïnes Barri Maresme (c/Maresme, 54).

DIUMENGE 16 DE JUNY

Prenem un cafè? / Te de convivència, a les 11 h al c/Alfons el Magnànim / c/Xavier Nogués.

Homenatge a la gent gran amb Alba Lluna i Roger Reis a les 17 h a l'Associació de Veïns i Veïnes Barri Maresme (c/Maresme, 54).

3a Trobada de gegants al Besòs i el Maresme. Plantada de gegants amb el gegant Besòs i la geganta Maresma, acompanyats dels gegants de la Verneda, del Clot, del Poblenou, dels falcons de Barcelona, ​​els Dracs del Poblenou i els "Guspires" de la Verneda. A les 17 h al parc la Gran Via amb Rambla Prim.

Cercavila de gegants a les 19.00 h.

Espectacle de foc amb els dracs del Poblenou i les "Guspires" de la Verneda. A les 20 h a la Plaça Maresme.

Data
15/06/2019 18:00 h
Horari
Dissabte, 15 de juny de 2019, de 18.00 h a 19.00 h
Lloc
Plaça Maresme, Barcelona
Entrada
Actividad gratuïta.
Organitza
Districte de Sant Martí amb la col·laboració de Casa Àsia i Pla BCN Interculturalitat de l'Ajuntament de Barcelona, amb altres entitats i associacions del Besós-Maresme

Documents

Desplegable
30/05/2019

Informació relacionada

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest