Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Trobada poètica plurilingüe + Poetry Slam #AturemRumors

Trobada poètica plurilingüe + Poetry Slam #AturemRumors

Encuentro poético plurilingüe + Poetry Slam #AturemRumors - 2

El grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, l’Espai Avinyó i el col·lectiu poENtry Slam, amb la col·laboració de Casa Àsia ens proposen una trobada de poesia escènica contemporània emmarcada en la campanya #AturemRumors.

Després de l’èxit del passat Punt i seguit de la campanya #AturemRumors i aprofitant la cele-bració del Dia Internacional de la Llengua Materna, tornem a sacsejar la Sala 3 de l’Apolo amb la presència d’artistes i poetes de diversos orígens, llengües i contextos culturals que, mitjan-çant la poesia oral, la música i la narració d’històries, en diferents idiomes i formats, ens faran reflexionar sobre els rumors, els estereotips, els prejudicis i el racisme a la nostra societat.

En la primera part de la jornada, tindrem una trobada plurilingüe en format poesia, música i teatre de la mà d’Abhishek Soman en llengua marathi, Iram Batool Qadri en urdú, Baishali Sarkar en bengalí, Liam Cloud en Tagalog, Tanzilya Faizullaeva en kirguís, Luiz Felipe Lucas en brasiler i Makis Moulos en grec.

En la segona part, continuarem amb una acció poètica participativa on els slammers recitaran poemes sobre rumors, racisme, estereotips, prejudicis i discriminació sobre la diversitat cultural i identitats i el públic decidirà un o una guanyadora. Per acabar, viatjarem a racons del món que potser mai hem trepitjat amb la música del selector Cheb Lila*, que ens aproximarà a nous imaginaris culturals amb sons contemporanis.

8 SLAMMERS - 3 MINUTS - EL PÚBLIC DECIDEIX!

Si vols participar com slammer dirigeix-te al següent enllaç per veure les bases de la convoca-tòria o al correu electrònic: poentryslam@hotmail.com. La convocatòria estarà oberta fins l’11 de febrer. Anima’t!

*CHEB LILA és la faceta de selector musical de Gerard Casas, agitador cultural barceloní. Transita pel seu basar sònic en recerca de musicalitats diverses, creuant gèneres i fronteres. El mou des de l’últim hit de l’indie libanès i l’electrochaâbi cairota fins als ritmes més frenètics de Ghana o Congo, sense oblidar l’icònic raï ni la cançó protesta saharawi.

La campanya #AturemRumors intenta donar resposta a l’augment de discursos discriminatoris i racistes que alimenten els rumors, reforcen els estereotips i fomenten la discriminació a les xarxes socials i entre els veïns i veïnes de Barcelona. Si vols sumar-te, visita www.xarxa-antirumors.barcelona i implica’t.

Casa Àsia, a través del Programa Diversitat i Interculturalitat forma part del grup de Comunicació de la Xarxa Antirumors junt amb Acathi, Associació Llatins per Catalunya, Grup de Periodisme Solidari, Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), Fundació Privada Trinijove, Servei de Convivència i d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó, SOS Racisme Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

Data
27/02/2019 19:30 h
Horari
Dimecres, 27 de febrer, de 19.30 h a 22.00 h
Lloc
Sala Apolo
Sala 3
c/ Nou de la Rambla, 113
Barcelona
Entrada
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, Espai Avinyó, col·lectiu poENtry Slam, amb la col·laboració de Casa Àsia

Documents

Desplegable
07/02/2019

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest