Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Mediateca > Tertúlies literàries guiades amb “Fangfang” de Paloma Robles

Tertúlies literàries guiades amb “Fangfang” de Paloma Robles

Tertulias literarias guiadas con “Fangfang” de Paloma Robles - IMG 2

La Mediateca de Casa Àsia organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre la Xina. En tertúlia la trobada serà amb Fangfang de Paloma Robles, una novel·la que s'endinsa en la vida i experiències d'una família immigrant xinesa a Espanya.

Els interessats que s'inscriguin a l'activitat tindran l'oportunitat de compartir amb l'autora del llibre les seves impressions durant la lectura de la novel·la, la connexió que han trobat entre la història, els personatges i la seva pròpia vida. S'analitzarà l'obra i la repercussió que tenen els temes tractats en el nostre entorn socioeconòmic i cultural.

Nana va emigrar de la Xina fa vint anys. Viu a Madrid amb els seus néts i la seva filla Fangfang en un fosc soterrani ple de paneroles. A Fangfang li va passar una cosa tràgic fa temps, i aquest succés tanca la clau de la situació en què es troba ara la família. En un relat que transita entre el passat i el present, els detalls i les circumstàncies d'aquest succés determinant es van revelant, i en aquest procés de descobriment, Nana haurà d'enfrontar al seu passat i fer front als seus errors i els seus fracassos. Al seu torn, i acompanyant-la en aquest fascinant trànsit d'autoavaluació, el lector podrà endinsar-amb Nana en els racons més ombrívols i desconeguts de la immigració Xina a Espanya, i experimentar amb ella un viatge d'una sorprenent i punyent humanitat.

Els lectors que estiguin interessats interessats en llegir el llibre, un cop inscrits, poden contactar amb la Mediateca de Casa Àsia via correu electrònic mediateca@casaasia.es o telefònicament 93 368 07 38 per adquirir un exemplar amb un 50% de descompte, cortesia de l'editorial Alrevés.

La tertúlia serà guiada per l'autora de la novel·la, Paloma Robles (Madrid, 1979). Llicenciada en literatura, ha viscut vuit anys a la Xina, i ha treballat com a intèrpret i mediadora per a la comunitat immigrant xinesa a Madrid. Ha exercit com a periodista especialitzada en societat i cultura xineses i ha escrit la seva tesi doctoral sobre la comunitat immigrant xinesa a Espanya. La seva narrativa breu, també relacionada amb la Xina, ha estat publicada a la revista literària Granta. Fangfang és la seva primera novel·la.

Data
07/02/2019 19:00 h
Horari
Dijous 7 de febrero de 19.00 h a 20.30 h
Lloc
Can Jaumandreu
Carrer Perú, 52
Barcelona
Entrada
Entrada gratuita previa inscripción.
Organitza
Casa Asia y Alrevés Editorial

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest