Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Cicle "Àsia a la maleta. La costa xinesa: de Corea del Nord al Vietnam"

Cicle "Àsia a la maleta. La costa xinesa: de Corea del Nord al Vietnam"

Ciclo

En aquesta conferència l'escriptor Gabi Martinez ens endinsarà en les dinàmiques que defineixen la costa xinesa, des de la laboriosa serietat d'un nord influït pel contacte amb Rússia a la distensió tropical d'un sud amb illes com Hainan Dao, on la barreja de sudasiàtics i el turisme fan pensar en un país gairebé autònom.

Qingdao com a centre cerveser causa de l'excolònia alemanya; la rutilant i moderna Xangai; Suzhou, la Venècia xinesa; la lletjor d'algunes macrociutats i la fascinant elasticitat dels habitants d'una costa que respira a un ritme molt diferent que la resta del país i, a la seva manera, representa l'avantguarda del gegant mundial.

Presenten:
Rafael Bueno, director de Política, Societat i Programes Educatius, Casa Àsia
Eric Onidi, country manager, Evaneos

Conferència a càrrec de:
Gabi Martínez (Barcelona, 1971) és escriptor, guionista i periodista. Conegut principalment pels seus llibres de viatges, se'l considera un dels màxims representants de la literatura de viatges, amb obres com Los mares de Wang o Sudd, tots dos editats per Alfaguara. L'escriptor va rebre el Premi Continuarà de 2012 de TVE Catalunya per la seva trajectòria literària.

Després de la conferència comptarem amb la participació de Lucia Ling Xi, especialista en viatges privats i grups reduïts amb més de 10 anys d'experiència com a guia i organitzant viatges per tota la Xina, des de les clàssiques rutes Pekin-Xian-Xangai, a les rutes mes aventureres al nord i al sud, est i oest del país.

Data
17/04/2018 19:00 h
Horari
Dimars 17 d'abril de 19.00 h a 20.30 h
Lloc
Seu de Casa Àsia
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló Sant Manuel
c/ Sant Antoni Mª Claret, 167
Barcelona
Entrada
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia, amb la col·laboració d'Evaneos
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest