Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Economia i Empresa > Jornada "Àsia a la maleta: el Japó"

Jornada "Àsia a la maleta: el Japó"

Jornada

En aquesta nova trobada de la sèrie "Àsia a la maleta", Carlos Rubio, viatger incansable, autor d'El Japó de Murakami i Els mites del Japó i traductor, individual o en col·laboració, de més de trenta obres de literatura japonesa a l'espanyol, ens parlarà del país del Sol Naixent on va viure cinc anys i al voltant del qual ha desenvolupat la seva carrera professional des de fa gairebé quaranta anys.
AFORAMENT COMPLET

La llanterna de Carles Rubio il·luminarà la visió d'aquest país quinta essència de l'exotisme i, al mateix temps, de tecnologia punta, ens revelarà unes quantes claus d'estima de la seva enlluernadora cultura, ens aportarà explicacions per comprendre el codi de comunicació gens fàcil dels japonesos, ens dissiparà alguns dels clarobscurs, sobresalts i contradiccions que assalten freqüentment als viatgers al Japó, i, en definitiva, ens acostarà a un país i a una cultura que, no per la seva creixent presència en el nostre entorn immediat, ha perdut ni una mica de el seu misteri i encant. Guiats per la visió de Carles Rubio, que enriquirà amb anècdotes i vivències dels seus anys al Japó, el misteri i l'encant d'aquest país es faran encara més irresistibles. O més torbadors.

Carlos Rubio, guardonat per la Casa Imperial japonesa amb l'Ordre del Sol Naixent en l'any 2014 pels seus molts anys dedicats a la difusió de la cultura japonesa, col·labora habitualment amb la Fundació Japó i Casa Àsia.
https://carlosrubiolopezdelallave.wordpress.com/

Paraules de benvinguda:
Teresa Gutiérrez del Álamo, directora de Programació del Centre Casa Àsia-Madrid

Hi intervindran:
Carlos Rubio, expert en Japó, traductor, editor, professor i viatger
Eric Onidi, country manager, Evaneos
David Esteban Ines, destination manager, Evaneos

Data
24/01/2018 19:00 h
Horari
Dimecres 24 de gener, de 19.00 h a 21.00 h
Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio del Marqués de Cañete
c/ Mayor 69, 1ª planta
Madrid
Entrada
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia i Evaneos

Informació relacionada

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest