Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Cultura > Projecció de la pel·lícula coreana: "A la platja sola de nit"

Projecció de la pel·lícula coreana: "A la platja sola de nit"

Proyección de la película coreana: “En la playa sola de noche” - IMG 2

Casa Àsia col·labora amb Cinemes Girona i L'Aventura en l'estrena a Espanya de la pel·lícula "A la platja sola de nit" (2017) del cineasta i guionista coreà Hong Sangsoo (Seül, 1961). Aquest drama ens explica la història de Young-hee, una famosa actriu que després de mantenir un romanç amb un home casat a Corea veu trontollar la seva carrera professional i decideix agafar-se un temps per ella.

Per a això viatja a Hamburg, on es quedarà a casa d'un conegut. No obstant això el viatge no impedirà que segueixi pensant en el que va deixar enrere a la platja. La jove contempla la seva vida i qüestiona el significat de l'amor i la identitat mentre es pregunta: "Em trobarà a faltar igual que jo a ell?". Després de tornar a Corea i reunir-se amb el seu cercle d'amics, emergeixen les confessions amb una total franquesa sentimental.

Les pel·lícules de Hong Sangsoo sempre conviden a ser llegides en clau autobiogràfica, però la seva dinovena pel·lícula potser és la més personal de totes les que ha fet, una temperada i clara resposta als frenètics titulars de premsa que van fer tremolar la seva vida al donar-se a conèixer la seva relació amb l'actriu Kim Minhee.

"A la platja sola de nit" és el treball d'un mestre a la recerca de noves capes de profunditat emocional en el seu cinema. Hong va iniciar els seus estudis en direcció cinematogràfica a la Universitat de Chung-Ang, Corea del Sud; posteriorment es va traslladar als Estats Units per cursar un Grau al College of Arts and Crafts de Califòrnia i un Màster a l'School of the Art Institute of Chicago. El 1996, va debutar com a director amb el títol "The Day a Pig Fell into the Well". Aquesta producció va rebre molts premis, tant nacionals com internacionals, i va ser lloada per la crítica coreana per la seva originalitat.

Tot i no ser un director de grans èxits comercials i de les crítiques que rep per retratar la vida diària de la societat coreana, és un dels millors directors de cinema coreà en el panorama internacional. Encara que sol comptar amb baixos pressupostos, les seves pel·lícules han participat en festivals com el de Cannes, el de Berlín i en altres festivals de cinema, on ha rebut importants premis.

"A la platja sola de nit" va ser escollida per competir per l'Ós d'Or en la Secció Oficial de la seixantena setena edició del Festival Internacional de Berlín on la protagonista, Kim Minhee, va ser guardonada amb l'Ós de Plata com a Millor Actriu gràcies a seva interpretació.

Data
08/12/2017 > 22/12/2017
Horari
Del 8 al 22 de desembre
Lloc
Cinemes Girona
c/ Girona, 175
Barcelona
Entrada

Tarifa normal: de dilluns a dijous 6,5 € i de divendres a diumenge, vigílies i festius 8’5 €

Promocions: socis, tots els dies 5,5 €; La Vanguardia, Tarjeta Rosa, RACC, Biblioteca, Casal Lambda, Òmnium Cultural, TRESC, Carnet Jove, LKXA de dilluns a dijous 6 € i de divendres a diumenge 7€; Majors de 65 anys de dilluns a dijous 6 € i de divendres a diumenge 6,5 €; Menors de 18 anys, tots els dies 6€.

Organitza
La Aventura i Cinemes Girona, amb la col·laboració de Casa Àsia.
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest