Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Educació > Curs: "Introducció a la llengua, protocol social i de negocis d'Indonèsia"

Curs: "Introducció a la llengua, protocol social i de negocis d'Indonèsia"

Indonesia

Indonèsia, amb les seves 17.000 illes és el major arxipèlag del món, i ofereix una diversitat ètnica, lingüística, i cultural úniques. L'indonesi o bahasa Indonèsia és una versió estandarditzada del malai, que es va triar com a llengua oficial d'Indonèsia, el segon país del món amb major nombre de llengües.

És una de les llengües més fàcils d'Àsia per a nosaltres, sobretot perquè s'escriu en l'alfabet llatí i, a diferència d'altres llengües asiàtiques, no té un sistema fonètic basat en els tons, tan difícil per a un europeu. En poc temps es pot adquirir un coneixement bàsic d'aquesta llengua, la qual cosa obre les portes de manera espectacular al visitant per entrar en contacte amb els indonesis, un poble extremadament hospitalari i sociable.

A més de proporcionar les eines comunicatives bàsiques, aquest curs també oferirà apunts culturals i s'orienta als dos perfils més freqüents que s'interessen per l'indonesi: persones viatgeres i dones i homes de negocis. Pensant en aquest últim col·lectiu, es tractaran temes com el protocol i una introducció al món de l'empresa.

 

Els alumnes tindran a la seva disposició, segons disponibilitat, el servei de biblioteca d’aula amb material bibliogràfic complementari al curs.

Data
16/01/2018 > 20/03/2018
Horari

Del 16 de gener al 20 de març, dimarts de 19.00 h a 21.00 h
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 20 hores, 10 sessions de 2 hores

Lloc
Seu de Casa Àsia
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló Sant Manuel
c/ Sant Antoni Mª Claret, 167
Barcelona
Entrada
Preu: 160 euros.
Organitza
Casa Àsia
Ponent
Curs a càrrec de Fernando de Castro, traductor, intèrpret, guia i professor d'idiomes. Viatger freqüent a Indonèsia i apassionat de la diversitat cultural d'aquest país.

Informació relacionada

Desplegable

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest