Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Educació > Ruta cultural: "Tagó, Filipines a BCN"

Ruta cultural: "Tagó, Filipines a BCN"

Ruta cultural:

Casa Àsia, en col.laboració amb CultRuta, presenta un nova ruta en un format diferent i innovador. En Berjer B. Capati, realitzador cinematogràfic i comunicador filipí ens guiarà per espais quotidians dels veïns de Barcelona d'origen filipí.

En Berjer B. Capati, a més a més, explicarà el context de la història de la immigració provinent d’aquest país a Barcelona i els reptes actuals que es plantejen.

A cada aturada, a més a més, ens endinsem en la seva cultura a partir de tasts de la gastronomia filipina típica. I mentre la degustem, gaudirem d'una obra de teatre en 4 actes, escrita pel mateix Berjer, on 3 actors professionals interpreten passatges reals de la vida de personatges clau de la realitat filipina a casa nostra.

L'activitat acabarà a l’esglèsia filipina per excel·lència: Sant Agustí Nou, al Raval, on tindrem la possibilitat de comentar-ho tot plegat, en format de fórum.

Es tracta d'un projecte intercultural que contribueix a l’apropament i al coneixement d’experiències migratòries i a la vida quotidiana i convivencia en diversitat; posant l’accent a trencar estereotips i rumors sobre els barcelonins de context cultural filipí.

Data
28/10/2017 > 02/12/2017
Horari
28 d'octubre; 4 i 18 de novembre; i 2 de desembre, a les 17.00 h.
La ruta dura dos hores i mitja.
Lloc
Recorregut per Ciutat Vella, Barcelona
Entrada

20 euros per persona (no recomanat per a menors de 14 anys). Descompte amb el carnet jove. Inclou la degustació, no apropiada per a vegetarians i vegans.

Més informació i inscripcions: Web de CultRuta

Organitza
Casa Àsia, amb la col·laboració de CultRuta.

Documents

Desplegable

Informació relacionada

Desplegable

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest