Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Curs: "Literatura autobiogràfica japonesa. Mishima, Ôe i Murakami"

Curs: "Literatura autobiogràfica japonesa. Mishima, Ôe i Murakami"

Literatura autobiográfica

T'agrada la literatura japonesa? Apropa't a la la vida de Mishima, Haruki Murakami i Kenzaburo a través de la seva obra més personal. El curs està adreçat a totes aquelles persones interessades en la cultura japonesa i/o en la literatura en general

Al llarg del curs es farà un repàs dels autors contemporanis més destacats, dels quals es llegirà i s’analitzarà a classe una obra de cadascun.
Els assistents adquiriran un coneixement general de la literatura japonesa contemporània a partir d’algunes de les obres dels autors més representatius de la segona meitat del segle xx.
Les sessions s’organitzaran entorn d’una presentació teòrica per part del professor, seguida del comentari de l’obra escollida de l’autor que es treballi.

Sessions:
1. Panoràmica de la literatura japonesa des del període de postguerra fins a l’actualitat
2. Confessions d'una màscara (Mishima)
3. Una qüestió personal (Oe)
4. Tòquio Blues (Murakami)

Els alumnes tindran a la seva disposició, segons disponibilitat, el servei de biblioteca d’aula amb material bibliogràfic complementari al curs.

Data
21/11/2017 > 12/12/2017
Horari

Del 21 de novembre al 12 de desembre, dimarts de 19.00 h a 20.30 h

Duració total del curs i nombre i duració de les sessions: 6 hores, 4 sessions d'1,5 hores

Lloc
Seu de Casa Àsia
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló de Sant Manuel
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Entrada

Preu: 48€

 

Organitza
Casa Àsia
Ponent
Albert Nolla, traductor i professor associat del Departament de Traducció i d'Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, on imparteix classes de llengua, cultura i literatura japoneses. Des de fa més de deu anys es dedica a la traducció literària, camp en el qual ha traduït autors japonesos com Haruki Murakami, Kenzaburo Oé, Junichiro Tanizaki, Yasunari Kawabata o Banana Yoshimoto. Així mateix, ha traduït al català autors en llengua anglesa com Paul Auster, Khaled Hosseini o V. S. Naipaul, entre d'altres.
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest