Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Taller de teatre d'ombres per a nens

Taller de teatre d'ombres per a nens

Taller de teatro de sombras para niños y niñas - IMG2

El teatre d'ombres neix a Àsia, entre mites i llegendes, entre la Xina i l'Índia. Sempre emmarcat en el ritual i la cerimònia, servint de vincle entre el sagrat i el profà, entre els déus i els homes a través d'iniciats homes de coneixement, savis al servei d'aquesta unió.

Així, des dels temps més remots l'ombra ha inspirat fantasies a causa de la seva naturalesa fugissera, etèria, visible però no palpable.

El teatre d'ombres utilitza el llenguatge de les imatges, del qual també se serveixen el cinema, la televisió i els videojocs. Però hi ha una diferència substancial; mentre que aquests últims ho donen tot fet, les imatges del teatre d'ombres conviden a la creació i la imaginació. En aquest taller farem servir el joc corporal, musical, plàstic i interpretatiu que el teatre d'ombres ofereix. Aprendrem a fer ombres amb les nostres mans, amb el cos, fabricarem titelles i escenografies amb diferents materials. Jugar, experimentar, inventar, provar, ens ajudarà a trobar els nostres somnis, a posar-los després de la tela, a mostrar-los i a desvetllar-los.

"Hi ha poques coses, crec jo, tan fascinants i misterioses per als nens com les ombres. Una ombra és al mateix temps real i irreal, és una cosa objectiva, però que no mostra certes característiques que pertanyen als objectes del món físic ... "Guido Peter" I Cento Linguaggi dei Bambini "Comune di Reggio Emilia.

Inscripció:

Formes de realitzar la inscripció:

correu electrònic: formacionmadrid@casaasia.es

Informació a enviar:

Nom del curs
Nom complet de l'alumne
Número de DNI
Adreça postal completa (C / o Plça., Nº, C.P.)  Telèfon mòbil de contacte  E-mail de contacte

ÉS IMPRESCINDIBLE INSCRIURE I REBRE CONFIRMACIÓ ABANS DE REALITZAR L'INGRÉS.

Un cop feta la inscripció i rebuda la confirmació, l'import de la matrícula s'haurà d'abonar al compte corrent número ES88 0182 6035 40 0201504747 del Banc BBVA, indicant:

Codi del curs (MAL-SOM/N) i
el nom de l'alumne.

A continuació, s'haurà d'enviar una còpia del resguard de la transferència o ingrés al Centre Casa Àsia-Madrid per correu electrònic: formacionmadrid@casaasia.es

Data
05/11/2016 10:00 h
Horari

Dissabte 5 de novembre de 2016, de 10.00 h a 13.00 h

Número d'alumnes: mínim de 10, màxim 12 niños

Edats dels alumnes: entre 6 i 12 anys


 

Lloc
La Térmica
Avenida de los Guindos, 48
Málaga
Entrada

Preu per alumne: 50 euros, material inclòs.

Mínim de 10 alumnes, màxim de 12.

Organitza
Casa Àsia i La Térmica
Ponent

Alexandra Eseverri Mayer és titulada en Arts Plàstiques i disseny i diplomada en Filologia Francesa per la UCM. Postgrau en Educació Artística a la Facultat d'Educació de la UCM. Des de l'any 2001 investiga el llenguatge plàstic, expressiu i educatiu de la llum i l'ombra i crea la companyia de Teatro de Sombras aSombras. Es forma també en Procés Corporal Integratiu amb Antonio del Olmo integrant el treball expressiu del cos i l'ombra. Ha estudiat teatre d'ombres amb diversos mestres, entre ells Richard Bradshaw (Austràlia) i viatjat a l'illa de Java, Bali i la Xina per estudiar teatre d'ombres tradicional, (Wayang Kulit i teatre d'ombres tradicional xinès). Ha estudiat tècniques de tall com el kirigami japonès i el paper tallat xinès. Ha impartit multitud de tallers educatius de teatre d'ombres per a nens i adults. Imparteix formació de teatre d'ombres per a educadors. Amb l'espectacle Ombres del Món han viatjat a països europeus com França, Portugal i Itàlia i fora d'Europa a la Xina. Ales, el nou espectacle de la companyia va ser estrenat al Fira Europea d'arts escèniques per a nens i nenes (FETEN) i al Festival internacional d'arts escèniques per a nens i joves Teatralia (Madrid).

Informació relacionada

Desplegable

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest